Het maximale uit je foto’s maken wil natuurlijk elke fotograaf. Natuurlijk moet je eerst zelf een mooie foto schieten, maar door deze goed na te bewerken maken je van een goede foto een fantastische foto. Daarom adviseren wij iedere fotograaf om te werken met Photoshop.

 

Adobe Photoshop is een zeer uitgebreid programma waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Als beginner is het lastig om direct de juiste tools en knoppen te vinden voor een professionele nabewerking. Daarom is het volgen van een Photoshop cursus een slimme keuze voor fotografen zonder kennis van dit fotobewerkingsprogramma. In zo’n cursus worden alle basis tools die je als voor fotobewerking veel gebruikt uitgebreid uitgelegd.

 

Ook wordt de interface van Photoshop uitgelegd en wordt er geholpen hoe je deze het beste kunt inrichten. Zo kan je het programma helemaal naar wens inrichten zodat je gemakkelijk de benodigde tools terug kunt vinden.

 

Photoshop voor fotografen

Veel fotografen bewerken tegenwoordig hun foto’s met Adobe Lightroom, echter is Photoshop nodig voor uitgebreidere bewerkingen. Als je momenteel enkel Lightroom gebruikt voor je nabewerking dan haal je nog niet het maximale uit je foto’s. Met een cursus photoshop voor fotografen leer je werken met Photoshop. De fotobewerkingen gaan hierin een stukje verder dan in Lightroom. Enorm veel functies in Photoshop zijn handig voor fotografen, daarom is het verstandig om een cursus Photoshop te volgen.

 

Photoshop cursus van DWM trainingen

DWM trainingen verzorgd Adobe trainingen en cursussen door héél Nederland. Tijdens deze Adobe cursussen leer je op een creatieve en snelle manier hoe je kan werken met de verschillende Adobe programma’s. Wij geven cursussen voor de Adobe programma’s: Photoshop, InDesign, Premiere Pro, After Effects en Illustrator. Na een cursus van een of twee dagen kan je zelfstandig aan de slag met deze Adobe programma’s.

 

photoshop cursus