Voor een training in effectiviteit biedt Time Management absoluut uitkomst. Tegenwoordig komen er allerlei zaken tegelijk op u af en dient u als nooit te voren effectief met uw tijd om te springen. Wat is belangrijk en wat is minder belangrijk? Bij Time Management training leert u zo effectief mogelijk te handelen, stress te vermijden en doelen te stellen en dit allemaal volgens de nieuwste inzichten.

 

Time Management

 

Welke onderwerpen komen bij Time Management aan bod?

Er zijn zoveel onderwerpen waar u zich bij Time management op kunt focussen, dat er tijdens een intakegesprek een selectie van een aantal onderwerpen wordt gemaakt. Deze onderwerpen worden vervolgens in de Time Management training geïntegreerd.
Onderwerpen, zoals ‘Multitasken, bestaat het echt?’, ‘Het vergroten van uw creativiteit’ of ‘Belangrijk versus Urgent’, maar ook ‘Delegeren’, ‘Vergroten van uw creativiteit’ of de ‘Controle op uw activiteiten’ zijn slechts enkele voorbeelden die bij Time Management aan bod kunnen komen.

 

Time Management training

 

Time Management resultaatgericht

Time management training is sterk resultaatgericht. Achteraf zult u ontdekken dat u meer tijd overhoudt voor de juiste dingen, voor meer rust zorgt in uw werk en hoofd, uw inbox aan het eind van de dag weer leeg is, dat u het complete overzicht over alles houdt en dat u zodoende ook meer voldoening in uw werk krijgt.

 

Productief en werkzaam

Een workshop Time Management is een uitstekende manier om plezier in je werk te houden, ondanks het feit dat er steeds meer zaken op u afkomen waarvan u denkt dat u ze eigenlijk niet aankunt. Op een uiterst praktische manier wordt er geleerd om effectiever te werken, zodat alles wel op tijd afkomt. Productief en werkzaam komt niet alleen u ten goede, maar werkt ook veel beter voor uw collega’s. Na deze training zult u beseffen dat u meer aankunt dan u wellicht ooit voor mogelijk had gehouden.

 

Orange8 in 67 seconden! from Lian Pierik on Vimeo.