Wanneer je een baan hebt waarbij werkkleding vereist is, dan heb je dus ook een speciale werkbroek nodig. Dan moet je ook weten hoe je uit al die werkbroeken de juiste werkbroek voor jou kiest, en dan moet je op een aantal dingen letten die wij hier hebben uitgewerkt.

 

werkbroeken

 

Let op de EN-normering

Er bestaan in Nederland verschillende EN-normeringen, zoals de EN 342, welke beschermt tegen kou, of de EN 471 met een hoge zichtbaarheid. Als het goed is weet jij vanuit jouw werk welke EN-normering jouw werkbroeken allemaal moeten hebben. Dit is wel belangrijk wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een Blaklader werkbroek, dan moet je wel de Blaklader werkbroek kiezen met de juiste EN-normering.

 

Zijn kniestukken nodig?

Wanneer je veel op jouw knieën zit of zelfs moet kruipen dan is het verstandig om een werkbroek te kiezen waarbij er kniestukken zitten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Dassy werkbroek of een Tricorp werkbroek met kniestukken. Deze broeken zullen jouw knieën goed beschermen om pijn te voorkomen wanneer jij veel op jouw knieën zit.

 

Zorg dat de maat juist is

Je denkt misschien dat jij weet welke maat je hebt, maar dit is voor elk merk anders. Een Tricorp werkbroek twc2000 in maat M kan een andere grootte hebben dan een Dassy werkbroek in maat M. Pas dus ook altijd de werkbroeken aan, dan weet je in ieder geval zeker dat ze goed passen. Niks is vervelender dan de hele dag moeten werken in een broek die niet goed past, vergeet dit dus ook nooit te doen.

 

Wanneer je de bovenstaande drie stappen in jouw hoofd houdt dan moet het lukken om de beste werkbroeken voor jou uit te kiezen. Ieder beroep maar ook elk persoon heeft een andere werkbroek nodig, misschien is voor jou de Tricorp werkbroek twc2000 wel de juiste werkbroek, maar misschien zit hij voor geen meter. Het kost je misschien wat tijd om goed te zoeken, maar dit zal het allemaal waard zijn wanneer je uiteindelijk de juiste broek hebt gevonden.

 

Wat is Blaklader? En wie zijn ze?