Als jij naar meer spanning in je garderoberek zoekt dan ben je vast op zoek naar mannenondergoed. Als je rond kijkt merk je dat mannenondergoed in allerlei soorten voorkomt, alhoewel ze wel 1 ding gemeen hebben en dat is dat ze onthullend zijn. Als je het poduim wil nemen en wil schitteren kun je het niet veroorloven om verlegen te zijn. Want net als bij vrouwen is hoe bloter hoe spannender en exotischer en dat geld ook voor mannen. Er is niets exotisch of erotisch aan volledig bedekt ondergoed laat dat gewoon gezegd zijn.

 

Gregg Homme String Thong hebben een geweldige pasvorm, ze bieden zo min mogelijk bedekking en bestaan uit een klein buideltje. Deze is precies genoeg om je gereedschap in te stoppen. Als je naar dit type en model kijkt dan weet je pas wat exotisch mannenondergoed is.

 

Het woord exotisch is over de hele wereld verschillend, wat ze in Brazilië exotisch vinden hoeft niet zo te zijn in Europa. Want in Brazilië zijn mannenstrings heel normaal en worden zowel in de slaapkamer als op het strand gedragen. Terwijl de heren in Europa toch wel wat conservatiever zijn en eigenlijk nooit en in het openbaar een string aandoen. Maar je hebt natuurlijk ook de traditionelere mannen die boxershorts die wat hoger op het been gesneden zijn wel sexy vinden, maar een string zullen de nooit aandoen.

 

Desigern ondergoed voor mannen is er in zoveel mooie designs te vinden. De beste merken zijn de merken die al vaker gehoord zal hebben, merken zoals Calvin Klein, Aussiebum, Manstore, Clever Moda zijn allemaal designer ondergoed waar vooral goed is over nagedacht. Je hebt er natuurlijk nog meer designer ondergoed. Designer heren ondergoed kenmerkt zich voornamelijk aan het feit dat het zich heel wat onderscheid met de over de toonbank merken. Zo is er bijvoorbeeld na gedacht over de pasvorm, de kleur en het ontwerp in zijn geheel.

 

Bij de designer ondergoed voor mannen zul je ook merken dat deze soms een lift effect hebben. Hiermee wordt bedoelt dat het net als bij de push up bh die de borsten lift voor een vollere boezem, de designer mannen ondergoed met lift effect het gereedschap lift om zo accent te leggen erop. Maar ook de pouch en doorschijnend ondergoed is meestal afkomstig van de designer huizen. De over the counter merken hebben helaas geen exotische exemplaren, daar moet je toch wel echt bij een designer wezen, of online winkelen voor designer mannen ondergoed.