Ten eerste is het natuurlijk wel handig om te weten welke opleidingen en trainingen onder deze begrippen passen. Onder de kantooropleidingen vallen onder andere bijvoorbeeld de opleidingen tot Receptioniste, telefoniste of secretaresse. Natuurlijk zijn er nog veel meer opleidingen en cursussen binnen deze sector. Ook biedt fabius opleidingen computertrainingen aan. Hierbij moet u niet denken aan dat u zal worden geleerd hoe u uw computer opstart. U zal samen met uw leraar u verdiepen in het Windows office pakket zoals bijvoorbeeld: Word, Excel, Powerpoint en Access.
Fabius opleidingen is al zo’n 25 jaar actief in het geven van cursussen en opleidingen. De opleidingen en cursussen van deze aanbieder worden overigens over meer dan 50 locaties gegeven. Dit betekent dat er altijd wel een locatie bij u in de buurt is, zo voorkomt u onnodige reistijd. Woont u bijvoorbeeld in de provincie Noord-Brabant dan beschikt u al over een keuze van meer dan 10 locaties zoals bijvoorbeeld: Breda, Bergen op Zoom, Helmond, Oss en ‘s-Hertogenbosch. De opleidingen van Fabius zijn zo opgebouwd dat u als beginner kunt binnen komen en door enkele cursussen te volgen loopt u als een gevorderde weer naar buiten. Doordat al deze opleidingen en cursussen op verschillende niveau worden gegeven kunt u, wanneer u al degelijk wat kennis ervan heeft, meteen doorstromen naar een wat verder stadium. Dit betekent dat u steeds dieper erop in zult gaan.
Al de opleidingen van Fabius zijn allemaal op dezelfde manier opgezet. Zo kunt u aan al onze opleidingen beginnen zonder dat er een vooropleiding vereist is. Ook is het mogelijk wanneer u een opleiding heeft afgerond (duurd gemiddeld 6 maanden) dan bent u in het bezit van een diploma om dan te kiezen voor verschillende vervolgopleidingen.

 

Kosten

Buiten het feit dat Fabius iin van de beste opleiders is van volwassenen bieden zij ook al hun opleidingen en trainingen aan voor een heel erg voordelige prijs. Overigens zijn de kosten ook nog gedeeltelijk aftrekbaar, dit komt omdat de overheid in Nederland het belangrijk vind dat ook volwassen steeds meer kennis op doen.